М’які капсули з ликопеном ДОБАВКА ДІЄТИЧНА
Без ГМО.
Лікопен (витяжка з томатів) — пігмент з групи каротиноїдів, що є природним антиоксидантом, здатний знижувати ризик розвитку пухлин простати, серцево-судинної их захворювань, ефективний при лікуванні безпліддя у чоловіків і при щоденному застосуванні збільшує концентрацію і активність сперми. Лікопен гальмує мутацію клітин, уповільнює процеси старіння, остеопороз, нормалізує обмін холестерину, запобігає ризику розвитку атеросклерозу. Лікопен активізує травлення, пригнічує патогенну кишкову флору і гриби роду Кандида, сприяє зниженню ваги. Зміцнює стінки судин і капілярів, живить і омолоджує шкіру, зменшує силу алергічних реакцій.
Лецитин — основний компонент мієлінової шару оболонок нервових клітин і нервових волокон. Прийом лецитину сприяє зниженню рівня холестерину в крові, покращує пам’ять, підвищує концентрацію уваги, поліпшує витривалість м’язів при підвищених фізичних навантаженнях, нормалізує роботу статевих залоз. Лецитин допомагає засвоювати жиророзчинні вітаміни А, D, E, K в кишечнику. Дефіцит лецитину в жовчі є однією з причин порушення метаболізму жирів і утворення жовчних каменів.Лецитин захищає печінку від дії консервантів, токсинів, лікарських препаратів, алкоголю, допомагає при лікуванні псоріазу, розсіяного склерозу, хвороби Паркінсона, синдром Альцгеймера, міопатії, цукрового діабету, попереджає розвиток жирового гепатозу.
Соєва олія — джерело фосфоліпідів (лецитину, Кефалінія), поліненасичених жирних кислот (лінолевої, олеїнової, пальмітинової, стеаринової кислот), вітамінів А, Е, заліза. Відновлює клітинні мембрани, стимулює роботу нервової системи і статеву активність, володіє протизапальні льним і жарознижуючим діями при простудних захворюваннях, використовується для профілактики атеросклерозу і ожиріння. Соєву олію рекомендують при виразковій хворобі, гастриті, захворюваннях печінки, нирок, цукровому діабеті. Включають соєве масло в раціон харчування дітей і дорослих, які страждають діатезом і алергією до тваринних білків, для підвищення стійкості організму до радіації.
