Форма випуску: 20 капсул по 600 мг.
склад:
суміш молочнокислих бактерій Lactobacillus bulgaricus «Lat probio» і Streptococcus thermophilus «Lat probio», лактулоза.
показання:
препарат здатний швидко і ефективно відновити нормальну мікрофлору кишечника і захистити її від впливу несприятливих факторів, рекомендований для лікування і профілактики дисбактеріозу, кишкових інфекцій, алергічних реакцій, імунодефіцитних станів.
Рекомендації щодо застосування:
по 1 капсулі 2 рази на день за 30 хвилин до їди.
Терміни та умови зберігання:
36 місяців при температурі до +25 о С
Протипоказання:
індивідуальна непереносимість компонентів.
опис:
властивості КОМПОНЕНТІВ
Суміш молочнокислих бактерій Lactobacillus bulgaricus «Lat probio» і Streptococcus thermophilus «Lat probio» необхідна для отримання відомого болгарського кислого молока, знайомого в світі як «йогурт». Lactobacillus bulgaricus має рослинне походження — утворюється із зелених рослин, молока і молочних продуктів. Потрапляючи в товсту кишку людини, бактерія швидко розмножується і протягом декількох годин досягає сотні мільйонів в 1 грамі маси. Lactobacillus bulgaricus не є постійним мешканцем кишечника. Якщо вона не вноситься постійно в організм, то через 10-15 днів вона зникає.Lactobacillus bulgaricus відрізняється тим, що живе самостійно в природі і тільки в молочнокислої ферментації в організмі людини вона кооперується з деякими видами пробіотичних бактерій. При цьому симбіозі вони допомагають один одному, що призводить до багаторазового посилення їх корисних ефектів.
Lactobacillus bulgaricus виконують такі функції:
  • конкурують з патогенними мікроорганізмами і дріжджоподібними грибами за місце на слизових оболонках і шкірі, що захищає організм від проникнення хвороботворних мікробів і виникнення хвороб;
  • перебуваючи на слизових всього шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи, шкіри, нормальні бактерії підтримують рН на рівні 5,5-5,6. В процесі нормального метаболізму здатні утворювати молочну кислоту, перекис водню, лізоцим і інші речовини з антибактеріальною активністю, що сприяє формуванню місцевого імунітету;
  • беруть участь в процесах травлення — виробляють велику кількість ферментів (протеази, ліпаза, амілаза та ін.), які беруть участь у метаболізмі білків, жирів, вуглеводів, жовчних кислот і холестерину, водно-електролітного обміну;
  • сприяють всмоктуванню кальцію, заліза, вітаміну D, виробляють необхідні організму біоактивні речовини, в тому числі вітаміни та незамінні амінокислоти;
  • сприяють руйнуванню і виведенню токсичних продуктів обміну або токсичних речовини, яких спіткало організм ззовні;
  • стимулюють перистальтику кишечника;
  • беруть участь у формуванні противірусного і протимікробного імунітету, підсилюють протипухлинний нагляд і імунологічну пам’ять, зменшують алергічні процеси в організмі.

Лактулоза — молочний цукор, який є живильним середовищем для нормальної мікрофлори, є «біологічної капсулою» для мікрофлори, що дозволяє доставити бактерії в кишечник без змін і в достатній кількості.

secretaryДієтичні добавкиСЕРІЯ "НЖ" В КАПСУЛАХдисбактеріозФорма випуску: 20 капсул по 600 мг. склад: суміш молочнокислих бактерій Lactobacillus bulgaricus «Lat probio» і Streptococcus thermophilus «Lat probio», лактулоза. показання: препарат здатний швидко і ефективно відновити нормальну мікрофлору кишечника і захистити її від впливу несприятливих факторів, рекомендований для лікування і профілактики дисбактеріозу, кишкових інфекцій, алергічних реакцій, імунодефіцитних станів. Рекомендації щодо застосування: по 1 капсулі...Дієтичні добавки і натуральна косметика