ЕЛІКСИР ДЛЯ ПЕЧІНКИ
ДЛЯ ПЕЧІНКИ Форма випуску: 30 мл.
склад:
рідкі екстракти: споришу, розторопші плодів, шипшини плодів, стовпчиків з рильцями кукурудзи, м’яти, кульбаби кореня, ромашки квітів.
показання:
вживати для профілактики захворювань печінки. Покращує виведення жовчі і захищає клітини печінки від токсинів.
Рекомендації щодо застосування:
по 5-7 крапель 2-3 рази на день до їди на воді.
Терміни та умови зберігання:
24 місяці при температурі від +5 ° С до +25 о С
Протипоказання:
індивідуальна непереносимість.
опис:
властивості КОМПОНЕНТІВ
Споришу екстракт — має протизапальні, спазмолітичні і сечогінними властивостями, застосовують при захворюваннях печінки, порушенні обміну речовин, гіпертонії.
Розторопші плодів екстракт — покращує дезінтоксикаційну функцію печінки, в тому числі і при алкогольному отруєнні, нейтралізує токсини, сприяє кращому виділенню жовчі, оптимізує засвоєння поживних речовин, покращує регенерацію клітин печінки, активізує обмінні процеси, спалює «жир», підвищує імунітет.
Шипшини плодів екстракт — має жовчогінні і сечогінні властивості, містить велику кількість вітамінів (рутина, аскорбінової кислоти, групи В, Е), які покращують обмінні процеси в організмі, підвищують його стійкість до інфекцій, знижують проникність судин.
Стовпчиків з рильцями кукурудзи екстракт — збільшує секрецію і виділення жовчі, зменшує її в’язкість, знижує тонус жовчного міхура, знижує цукор у крові.
М’яти екстракт — має в’яжучу, спазмолітичну, седативну, місцеву знеболювальну, протиблювотну дію. Вживають при захворюваннях шлунка і кишечника, спастичних колітах, запорах, здутті живота, захворюваннях печінки і жовчного міхура, при токсикозі у вагітних.
Кульбаби кореня екстракт — застосовується для збудження апетиту і поліпшення травлення; має жовчогінні, діуретичними, спазмолітичні і проносними властивостями.
Ромашки квітів екстракт — має антимікробну, протизапальну, спазмолітичну дію; стимулює жовчовиділення і секреторну активність травних залоз.
