Здоров’я всередині — краса зовні: розкриваємо секрети досконалості
В даний час технічний прогрес не в кращу сторону змінив стан пріоритетних об’єктів навколишнього середовища: повітря, води і ґрунту, які забруднені; продуктів харчування, які переробляються, консервуються, піддаючись впливу великої кількості хімікатів, зберігаються протягом довгого часу.
Виробники сільгосппродукції домагаються високих обсягів на шкоду якості продукції. Фрукти і овочі мають гарний вигляд, вони гладенькі, проте це — результат застосування продуктів хімізації сільського господарства, які надзвичайно повільно виводяться з організму. Для додачі продуктам харчування більш виражених смакових якостей широко використовуються стимулятори смаку, фарбники, ароматизатори, і в результаті в сучасних продуктах накопичуються хімічні субстанції.
Зменшення вживання в складі раціону натуральних продуктів веде до істотного зниження надходження в організм есенціальних (незамінних) нутрієнтів. За даними відомого дієтолога Е.Мінделл, серед обстежених 5000 осіб 70% чоловіків і 80% жінок вживають їжу, що містить менш як дві третини денної норми одного або більше з 15 вітамінів і макро- і мікроелементів, необхідних для підтримки здоров’я.
В умовах гіподинамії і надлишкової психоемоційного навантаження, яке лягає на плечі людини в сучасних умовах, з року в рік погіршується екологічної обстановки, зростання питомої ваги шкідливих звичок і пристрастей (тютюнопаління, алкоголізм, нарко- і токсикоманія) потреба в мікронутрієнтів, як важливому захисному факторі , збільшується.
Правильне харчування — запорука міцного здоров’я і природної краси, гарного настрою, працездатності, стійкості організму до простудних, інфекційних та інших захворювань.
Для забезпечення індивідуального підходу до досягнення оптимального здоров’я вченими для Компанії «ЛІДЕР-ГРУП» КС «НОВЕ ЖИТТЯ» розроблені дієтичні добавки, в основі застосування яких лежать принципи раціонального харчування, прагнення до оптимального самопочуття і натуральні косметичні засоби, які допоможуть Вам чудово виглядати і жити здоровим життям.
Сьогодні фахівці Компанії використовують найсучасніші методи і технології удосконалення способів отримання максимальної користі з рослинної сировини, займаються оцінкою доцільності використання нових інгредієнтів для отримання продуктів Компанії, які отримали високу оцінку наукової спільноти і відповідають сучасним санітарно-гігієнічним вимогам.
Фахівці Компанії розробляють нові формули і інноваційні методи обробки сировини, вивчають нові та існуючі вдосконалені продукти та інгредієнти, а також ефективно використовують передове обладнання для здійснення аналізу і тестування, щоб досягти оптимального вмісту поживних речовин в кожному продукті для досягнення кінцевого результату — здоров’я і повноцінного життя населення.
Викладач кафедри гігієни та екології ДУ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» кандидат медичних наук Ю. С. Крамарева
